Fakta om grace wellness

Enligt Livsmedelsverket är idag ungefär hälften alla vuxna män, drygt en tredjedel av all kvinnor samt vart fjärde barn överviktiga eller feta. För många människor bidrar extra kilon till dålig självkänsla och dåligt självförtroende. Övervikt ökar dessutom risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2, högt blodtryck, infertilitet och cancer liksom även dålig sömn samt andnings- och ledbesvär. Grace Wellness arbetar för att öka kunskapen om viktproblem och för att hjälpa människor skapa förutsättningar för ökat välmående och bättre hälsa.

Sedan mitten av 1960-talet har Per-Arne Öckerman-numera professor emeritus i klinisk kemi vid Lunds universitet-publicerat över 400 vetenskapliga arbeten. Merparten av dessa fokuserar på näringslära och komplementärmedicin. I ett flertal publikationer har Öckerman påvisat de positiva effekterna av att reducera mängden fria radikaler. Under början av 2000-talet inledde denne ett produktivt samarbete med Claes Julin, VD och huvudägare i Grace Wellness.
Grace Wellness utvecklar unika kosttillskott som bygger på den senaste forskningen. I den övre raden på vår hemsida hittar du ”Dokumentation”. Klicka här om du vill läsa mer om de studier som ligger till grund för Grace Wellness produkter. En viktig förutsättning för att kosttillskott ska bli verksamma och uppnå full effekt är att de tas regelbundet under en längre tid. Vi säljer därför våra preparat i abonnemangsform. Du beställer direkt på vår hemsida, www.gracewellness.se, och vi levererar hem till dig.

Kosttillskott är ett viktigt komplement för dig som vill komma i form. Det är samtidigt viktigt att du ser över din kost och fysiska aktiviteter. För bästa möjliga resultat, anmäl dig till Grace Wellness Viktskola. Besök www.gracewellness.se idag och läs mer om vad du kan göra för ett hälsosammare liv.

Källor:
http://blogg.gracewellness.se
http://www.gracewellness.info
http://www.gracewellness.eu
http://www.grace-wellness.se

Related posts:

  1. Gå ner i vikt med träning och diet
  2. Plastikkirurgi fakta