Billigt elbolag

Billigtelbolag

Vill du sänka dina elkostnader och samtidigt slå ett slag för vår gemensamma miljö? Då ska du surfa in på den svenska sajten Billigtelbolag. På Billigtelbolag finns en söktjänst som gör det möjligt för dig att välja det billigaste alternativet.

Vi svenskar är dåliga på att hushålla med vår el. Varje dag slösar vi bort el på meningslösa saker. Genom att kolla in Billigtelbolags olika tips så kommer du märka att du med ganska enkla medel kan sänka kostnaden för dina räkningar.

När du tecknar ett nytt elavtal så är det flera olika saker som du ska ta ställning till. På marknaden idag skiljer man mellan tre olika typer av avtal. Dessa är rörligt, fast och mixat. Har du inte valt något av dessa alternativ så betalar du troligtvis ett tillsvidarepris, som är onödigt dyrt.

Ett rörligt avtal är i regel billigast i längden. Men väljer du rörligt avtal så måste du också räkna med att priset på el kan stiga ganska mycket under årets kallaste månader. Fast avtal väljer du ifall du vill ha bra koll på vad dina fakturor kommer att landa på.

Förutom att Billigtelbolag jämföra samtliga aktörer på marknaden, så är tjänsten dessutom helt gratis. Om du tar hjälp av Billigtelbolag kan du spara flera tusenlappar per år. Billigtelbolag tar dig genom hela bytesprocessen.

På Billigtelbolags hemsida kan du också läsa mer om miljövänlig el. Att välja miljövänlig el behöver inte bli speciellt mycket dyrare än vanlig el. Detta i synnerhet om du dessutom satsar på att bli mer klimatsmart i din elanvändning.

No related posts.