Det klassiska spelet Kendama

Runt om i världen spelar nu allt fler det klassiska spelet Kendama! Spelet har framför allt utvecklats i Japan, men sedan några år tillbaka finns det en mängd Kendama-sällskap i USA och i Europa. Trenden började bland jonglerare och i surfarkretsar och spred sig snabbt till andra grupper i samhället. Du kan beställa ditt Kendama-spel hos Spelexperten, en ledande återförsäljare av spel på nätet. Hos Spelexperten hittar du både nya och klassiska spel – och alltid till bra pris!

Kendama-spelet har en lång och intressant historia. Faktum är att det råder en viss debatt kring spelets ursprung. Varianter tycks ha förekommit runt om i världen redan under 1500-talet. Det är allmänt känt att spelet populariserade i Japan under Edo- och Meiji-erorna. Efter ett rejält uppsving under 1920-talet föll det under en tid i glömska innan det under 1960-talet fick ett nytt uppsving.

I mitten av 1970-talet grundade barnboksförfattaren och designern Fujiwara Issei det japanska Kendama-sällskapet. Sällskapet standardiserade spelet och styr idag dess utformning. Med tydligare regler har antalet utövare snabbt vuxit, och idag finns det en mängd internationella tävlingar.

Handla din Kendama hos Spelexperten! Här väljer du mellan tusentals spel – moderna och klassiska, för unga och gamla. Hos Spelexperten kan du alltid räkna med bra priser och snabba leveranser. Normalt sett får du din vara 1-2 dagar efter att du lagt in din beställning.

Vill du veta mer om Spelexpertens produkter och villkor. Mer information hittar du på företagets hemsida. Du kan naturligtvis även kontakta kundtjänsten. Telefonnumret är 026-18 24 27. Om du föredrar e-post är adressen info@spelexperten.com. Kundtjänsten är öppen under vardagar mellan klockan 09:00 och 16:00.

Spelexperten har en schablontaxa för frakt – endast 49 kronor. Det innebär du aldrig betalar mer, oavsett hur mycket du beställer. Att spela spel är både roligt och utvecklande. Besök Spelexperten idag och ta del av det varierade sortimentet.

Related posts:

  1. Sällskapsspel med familjen eller på festen