enkelt byta elavtal

Genom att använda dig av Elpris.biz kan du enkelt byta elavtal och tjäna massvis med pengar. Den tjänst som Elpriser erbjuder är helt gratis för dig att ta del av. Surfa in på Elpris.biz redan idag.

Elpris.biz är en ny aktör på marknaden som gör det enkelt för dig att byta elavtal. Genom att ange ditt postnummer så kan du enkelt se vilken aktör på marknaden som kan erbjuda dig det bästa priset.

På marknaden idag skiljer man mellan tre olika typer av avtal: fasta, rörliga och mixade. Ett fast avtal ska du satsa på om du är beroende av att veta ganska exakt vad din faktura kommer att landa på.

När du har ett fast avtal så betalar du nämligen samma pris per kilowattimme, oavsett hur det går på den nordiska elbörsen NordPool. För denna trygghet så får du dock i längden betala ett högre pris än om du hade tecknat ett rörligt avtal.

I fallet med rörligt avtal så kan du dock räkna med att fakturan kommer att sticka iväg ordentligt under riktigt kalla perioder. Ett mixat avtal är, precis som det låter, en kombination av ett fast och ett rörligt.

Kom också ihåg att det finns flera andra sätt att spara pengar på din el. Hos Elpris.biz kan du hitta en rad olika handfasta tips på hur du kan sänka din energiförbrukning i hemmet. För mer information så ska du surfa in på den svenska informationssajten www.elpris.biz.

Related posts:

  1. teckna ett nytt elavtal
  2. Billigt elbolag
  3. Jämföra elavtal