Försäkringsbolag bilförsäkringar

Bilförsäkringsguiden

Bilförsäkringsguiden är en svensk informationssajt med ett uttalat fokus: att hjälpa dig att teckna en så bra och prisvärd bilförsäkring jämför så enkelt som möjligt. Genom att använda dig av Bilförsäkringsguidens söktjänst kan du spara både tid och pengar.

Den tjänst som Bilförsäkringsguiden erbjuder är mycket enkel att använda sig av. Dessutom är den helt gratis. I Bilförsäkringsguidens jämförelse ingår nio ledande försäkringsbolag. När du använder dig av tjänsten kan du vara 100 % säker på att du får exakt samma prisangivelser som hos försäkringsbolaget.

När du står i begrepp att teckna en ny bilförsäkring så ska du fundera på vilken försäkringstyp som kan vara aktuell för dig. På marknaden skiljer man mellan tre olika grundförsäkringar. Dessa är trafikförsäkring, som är obligatorisk, samt halv- och helförsäkringar.

Om vad som ingår i dessa försäkringstyper, samt även vilka tilläggsförsäkringar som finns, kan du läsa mer om ifall du surfar in på den svenska informationssajten Bilförsäkringsguiden. Glöm inte heller att jämföra de vanliga försäkringsbolagens avtal med de som bilmärkena själva kan erbjuda.

Det är dock inte alls säkert att bilmärkenas avtal är bättre. Något som dock oftast är en god idé är att försöka samla dina försäkringar hos ett och samma bolag. På så vis kan du nämligen få mängdrabatt och tjäna in en hel del sköna slantar.

Intresserad av att läsa mer om bilförsäkringar? Då ska du besöka Bilförsäkringsguiden. Hos Bilförsäkringsguiden kan du som är intresserad av att skaffa en MC-försäkring också hitta mycket information.

Related posts:

  1. Vad avgör din bilförsäkring premie?
  2. Guiden till alla typer av försäkringar