Herbalife grundades 1980 då Mark Hughes lanserade sin Herbalife Formula 1 Shake

Herbalife grundades 1980 då Mark Hughes lanserade sin Herbalife Formula 1 Shake. Sedan dess har man tagit fram en mängd andra näringsriktiga produkter. Syftet har alltsedan starten varit att hjälpa människor till ett sundare liv och högre livskvalitet. I över tre decennier har företagets måltidersättningar, kosttillskott och andra hälsoartiklar gjort det lättare för människor världen över att förvekliga sina personliga fitnessmål. Gå in på ner-i-vikt.se kan du läsa mer om dessa produkter.

På vår hemsida, www.ner-i-vikt.se, kan du bland annat välja mellan ett flertal näringsriktiga hälsopaket som hjälper dig att gå ner i vikt och må bättre. För dig som vill ha en bra start på dagen har vi skräddarsytt ett speciellt Frukostpaket, som innehåller en Formula 1 Proteindrinkmix, Snabbte örtdryck samt ett Aloe örtkoncentrat. Formula 1 är baserad på förstklassigt protein från mjölk och soja, viktiga mikronäringsämnen och tillsatser av nyttiga ört- och växtextrakt. Med Formula 1, som finns i sex olika smaker, får du en utmärkt balans i kosthållningen.

Herbalifes Snabbte örtdryck är en stärkande mix av grönt och svart te, som ger dig energin du behöver för en stressig dag av studier eller arbete. En kopp innehåller cirka 85 mg koffein. Vårt te finns i smakerna original, citron, hallon och persika och är gott att drickas både varmt och kallt. Drycken innehåller extrakt av malva, hibiskus och kardemumma som får dig att må bra.

Om du beställer innan klockan 14:00 så skickar vi varorna med post samma dag. Leveranstiden är vanligen 1 dag, men för dig som bor på Gotland eller har ett postnummer som börjar på 9 tillkommer ytterligare en dag. För ett sundare liv, handla hos  http://www.bra-vekt.no i norge eller för  finland, besök  http://www.painon-hallinta.com

No related posts.