I Sverige har bingon varit ett folkkärt spel sedan 1950-talet

I Sverige har bingon varit ett folkkärt spel sedan 1950-talet, då idrottsklubbar runt om i landet började organisera spelkvällar. En viktig anledning till bingons popularitet är förmodligen att det alltid haft en social funktion. Folk gick till föreningslokalen eller bingohallen för att slappna av och för att träffa vänner och bekanta. Än mer omtyckt blev bingon när Leif ”Loket” Olssons Bingolotto drog igång. Programmet blev snabbt en enorm tittarsuccé och som mest satt 3.1 miljoner klistrade framför Tv:n. Idag är det allt färre som regelbundet följer Bingolotto. Istället växer nätbingon. Redan idag omsätter spelandet på nätet miljardbelopp. För dig som vill testa att spela onlinebingo finns det ett flertal utmärkta spelombud, exempelvis Amigo Bingo, Bertil Bingo, Bingo Bongo, Caliber Bingo, Ladbrokes, Mariabingo och Unibet. På www.bingobolaget.se kan du läsa mer om de bästa sajter, aktuella erbjudanden och de senaste trenderna.

Intresset för nätbingo växer bland spelare i allra åldrar och allra snabbast bland de yngre som växt upp under internet-eran.  En fördel med nätbingo är att den går lite snabbare. Nya spel startas dessutom kontinuerligt. Du väljer själv när och mot vilka du vill spela. Om en viss bingosajt inte faller dig i smaken är det ju bara att testa en annan. Nätspel, inte minst bingo, är ett bra sätt att träffa nya intressanta människor under avslappnade former. Många sajter har idag chattrum där spelare kan lära känna varandra.

När man spelar på nätet finns det alltid anledning att iaktta ett visst mått av försiktig het. Satsa endast pengar på sajter du kan lita på. Vi på www.bingobolaget.se arbetar uteslutande med seriösa spelombud.

Related posts:

  1. Svenska bingosajter
  2. Poker är ett spel med gamla anor.
  3. Bingo
  4. Spela bingo
  5. bingo på nätet