Juicy Couture

Juicy Couture
Juicy Couture är ett modernt klädmärke med både avslappnade och eleganta kläder. Företaget är baserat i Arleta, Los Angeles och grundades av Pamela Skaist-Levy och Gela Nash-Taylor 1997. Det köptes senare av modeföretaget Liz Claiborne. Juicy Couture har blivit ett globalt fenomen med sina träningsoveraller och annat mode som spänner över allt från kläder, handväskor, skor, badkläder, parfym, tillbehör, solglasögon och babykläder.
Kläderna säljs i exklusiva varuhus som Bloomingdale’s, Gus Mayer, Lord & Taylor, Bergdorf Goodman, Nordstrom, Neiman Marcus och Saks Fifth Avenue samt Juicy Coutures egna affärer och butiker. Juicy Couture marknadsförs som ett exklusivt klädmärke till ett överkomligt pris och riktar sig till kvinnor i åldrarna 10-26. Under en period hade företaget även en kollektion åt män, men denna del avvecklades igen runt 2009 – och efter det har fokus varit på kvinnokläder.
För att komma igång med sitt företag, strax efter starten 1996, skickade Nash och Levy mönster på sina kläder till olika kändisar med erbjudande att skräddarsy åt dem. Madonna var en av dem som provade deras träningsoveraller i velour – vilket snabbt blev väldigt populärt och skapade framgång åt Juicy Couture.
Bland Juicy Coutures tillbehör och accessoarer är deras solglasögon mycket uppskattade. Har du blivit sugen på att köpa ett par, och vill köpa till ett överkomligt pris, kan du besöka sidan solglasogonmode.se. Detta är en sida som har samlat solglasögon från flera olika solglasögonstillverkare. Här finns exempelvis solglasögon från Gucci, ISABELA, Max Mara, Oakley, RANDOLPH och Marc By Marc Jacobs.

No related posts.