Läsplattor är framför allt utvecklade för läsning och lagring av böcker

Läsplattor är framför allt utvecklade för läsning och lagring av böcker, tidningar, tidskrifter och annat text i digitaliserat format. Tack vare specialutvecklade skärmar erbjuder de bättre läsbarhet, inte minst i solljus. Dessutom har de väldigt mycket längre batteritid än andra mobila enheter. Vill du veta mer om läsplattor? Besök oss då på www.läsplattor.eu. Här har vi samlat information om olika modeller, priser samt en mängd tips och råd till dig som funderar på att skaffa läsplatta.

Många av oss är fortfarande fästa vid den tryckta boken. Men traditionella läsvanor är på väg att ändras. E-boken blir alltmer populär. Försäljningen ökar i alla kategorier. Allra snabbast sker dock ökningen av barn- och ungdomslitteratur. En undersökning utförd av Association of American Publishers visar att den totala försäljningen januari 2012 var 27 procent högre än i januari föregående år. Under samma period ökade försäljningen av barn- och ungdomslitteratur med över 80 procent. Fler och fler upptäcker dagligen hur praktisk det är att köpa och låna böcker med en läsplatta.

Ledande analytiker är överens om att priset på e-böcker kommer falla betydligt under kommande år som resultat av den allt skarpare konkurrensen på marknaden. För dig som är storkonsument av litteratur finns det därför mycket pengar att spara. Dessutom får du bättre med plats hemma. Standardmodeller kan lagra uppemot 2000 böcker. Nyare läsplattor gör det dessutom möjligt att lagra ännu mycket mer böcker i kortminnen som du kan plugga in vid behov. Utvecklingen av läsplattor går oerhört snabbt just nu. Håll dig uppdaterad genom konsumentsajten www.läsplatta.eu.

No related posts.