Lekexperten erbjuder leksaker

Lekexperten erbjuder leksaker ifrån en mängd olika leksaksföretag. På hemsidan så hittar du roliga och stimulerande leksaker ifrån bl.a. Angry Birds, AquaPlay, Art-tech, Babyborn, Brio, Bruder, Cars, Disney, FurReal friends,  Heye eller varför inte köpa lego hos lekexperten.

För barnet som är intresserad av musik så kan du handla leksaksinstrument. Det finns både piano, trumset och munspel. Du hittar även cd-spelare med barnmotiv och discokulor för barn som gillar att dansa.

Du hittar också barnkalastillbehör.  Barnkalaset är en höjdpunkt för den lilla födelsedagsfiraren och för att göra det till ett minne för livet så kan tillbehören hjälpa till att skapa ett roligt tema.

Kanske ska barnkalaset bestå av en maskerad eller så gillar ditt barn att klä ut sig. Då ska du titta under kategorin ”Maskerad och Utklädnad”. Där hittar du utstyrslar till både cowboys, prinsessor och djur.

Även för det lilla barnet finns något på Lekexpertens hemsida. Det finns en särskild avdelning med babyleksaker där du bl.a. hittar plocklådor, dragleksaker och bultbrädor.

Det kan vara svårt att veta vilka leksaker som är lämpliga vid vilken ålder. Då är Lekexpertens informativa texter under bilderna på leksakerna till stor nytta. Där kan du se vilken leksak som passar just ditt barns ålder.

Om du har frågor så är det lätt att kontakta Lekexpertens hemsida. Du hittar deras telefonnummer på hemsidan och kan få kundservice mellan 9-16 på vardagar. Du kan också kontakta dem via e-post. Frakten kostar 69 kr hos Lekexperten.se oavsett hur mycket du handlar. Det lönar sig därför att beställa flera produkter på en gång.

No related posts.