MarketingLab

Att generera besökare till en webbsida tar tid. MarketingLab hjälper er så att det går fortare.

Sedan 2003 har MarketingLab jobbat med sökordsoptimering, affiliate och sponsrade länkar. Vi har hunnit med projekt över hela världen, såväl i Spanien och Tyskland, som i Storbritannien och Sverige. Vi ligger alltid i framkant och fokuserar på return on investment. Dessutom är det vi som står för riskerna, inte du som betalar. Att alltid utvecklas och förbättras är också självklarheter för oss, varför vi alltid har de senaste verktygen på marknaden. På det viset kan vi effektivisera resultatoptimering och annonsering så att du som kund alltid får ta del av den senaste tekniken.

Vill du se exempel på vad MarketingLab har lyckats med? Välkommen till vår hemsida www.marketinglab.se. Här hittar du en rad projekt som MarketingLab har jobbat med. Som exempel kan Ner-i-Vikt.se ges. Detta företag är ledande inom Europa när det gäller viktminskningspreparat online. Tack vare vår hjälp har Ner-i-vikt.se kunnat öka sin omsättning med 69,8 %. Dessutom har MarketingLab lyckats sänka deras kostnad för sponsrade länkar med 177,5 %. Hos oss jobbar branschens unga och hungriga med ROI strategier, sökordsoptimering, sponsrade länkar och affiliate marknadsföring. Vi är noga med flexibilitet, så att du som kund får ett skräddarsytt koncept som passar just din verksamhet.

Tveka inte att kontakta oss om du har en verksamhet online. Vi hjälper dig med att öka omsättning, generera fler kunder och om du vill – expandera ditt företag ut på den europeiska marknaden. Inget är för svårt, utmaningar är det bästa vi vet!

Grundaren till MarketingLab är Per Gustafsson som har ett antal år inom branschen. Han har bland annat sedan 2006 arrangerat SEO-träffar för höjdarna inom marknadsföring online. Vill du kontakta MarketingLab? Besök hemsidan eller ring +46703662680. Välkommen!

No related posts.