Olika sätt att förbättra dina möjligheter till vinst i poker

Det finns en hel vetenskap kring hur man blir bättre på att spela och oftare får vinst i poker. Det handlar om att analysera, beräkna, utvärdera och ta rätt beslut. Det är alla jobbiga saker som är väldigt onödiga när det finns alternativ.
Ett enklare sätt är tillexempel att utöva Voodoo. Genom att i förväg tillverka voodoodockor av dina motspelare kan du vid strategiska tillfällen gå lös på dockorna på olika sätt så att dina motspelare gör bort sig och tappar sina fördelar.
Ett annat sätt är att ha på dig samma underbyxor i tre månader inför spelet. På det sättet visar du de höga pokergudarna att du respekterar dem och är redo att göra vad som krävs för att vinna – och de kommer att belöna dig.
Du kan även läsa i korten och få svar från dessa. Om du till exempel får klöver sju så betyder det för dig antingen att ditt spel kommer att utvecklas och att du återföds och föryngras – eller att du måste akta dig för stöld, förluster eller bedrägeri.
Ett annat sätt är också att bara spela när månen står i fas med Jupiter och Andromedagalaxens yttersta spets – vilket dessa så gärna gör för att just dina kort ska bli bra i detta enskilda spel på jorden.
Du kan ju också ge dig själv två ordentliga örfilar – släppa sånt trams och börja jobba för framgången. Börja till exempel med att gå in på www.pokerspelarna.se.

Related posts:

  1. Kompletta portalen för poker online
  2. Hur du vinner i poker
  3. Sajten för dig som älskar poker
  4. Sänk dina elkostnader