På barnvagnsmarknaden finns idag ett stort antal märken

På barnvagnsmarknaden finns idag ett stort antal märken och modeller som alla skiljer sig i pris och egenskaper. Det är inte lätt att välja. Nu finns dock hjälp att tillgå. Besök oss på www.barnvagnar.info och läs mer om barnvagnar . Här vi samlat all information du behöver för att ta en bra beslut. Bland annat hittar du produktbeskrivningar, tester samt prisjämförelser. Tjänsten är helt utan kostnad och har tagits fram som ett stöd till småbarnsföräldrar. Besök oss idag så hjälper vi dig hitta rätt vagn.

Barnvagnar blir lätt smutsiga, inte minst om du är ute mycket i skog och terräng. Därför är det praktiskt om vagnen har många avtagbara delar som går att tvätta i maskin. En annan sak som du bör kontrollera är att klädseln är vattenavvisande. Om så inte är fallet kan det bli problem under regniga veckor. För vissa modeller ingår dessutom särskilda överdrag och regnskydd.

En barnvagn är inte billig. Du bör därför vara extra noggrann med att köpa en hållbar modell. Det är ju alltid möjligt att ni får ytterligare tillskott i familjen eller att en vän eller släkting kommer att behöva en vagn. Var uppmärksam på att lackerade underreden vanligen är något mindre tåliga än de som är förkromade eller tillverkade i aluminium. Ett sätt att förlänga vagnens livslängds är att med jämna mellanrum olja underredet och hjulen. Du bör även använda rostskyddspray. När du varit ute i snöslask kan det även vara en bra idé att ta in och torka av vagnen när du kommer hem. För allt om barnvagnar, besök  www.barnvagnar.info!

Related posts:

  1. För flerbarnfamiljer finns numera så kallade syskonvagnar