Sveriges Bingohallar: Fridhemsplan i Stockholm

Sveriges Bingohallar: Fridhemsplan i Stockholm
I Sverige har bingo varit en folkrörelse ända sedan 60-talet. Spelets popularitet har gått i vågor, men alltid funnits där. I Sverige finns ett hundratal bingohallar dit folk kommer för att umgås, spela och kanske vinna kvällens storvinst. Bakom varje bingohall står i någon form en – eller flera – idrottsföreningar. Antingen driver de dem själva eller via ombud – men vinsten ska alltid tillfalla idrottsklubben – enligt lotteriinspektionens regler.
En sådan bingohall hittar du vid Fridhemsplan i Stockholm. När du kommer upp från tunnelbanestationen och svänger in på St. Eriksgatan hittar du Sveriges största bingohall i moderna lokaler.  Här kan du spela bingo eller njuta av läckerheterna från deras café.

Själva tycker de att de är bingohallarnas Rolls Royce med sina två våningar och café med matservering. De spelar storbingo på dag- och kvällstid samt variantbingo från det de öppnar till de stänger. Storbingo spelas alla dagar (utom lördagar) kl. 13.00, samt tisdag, torsdag och söndag kl. 18.00. Aktiviteter man kan uppleva på bingohallen vid Fridhemsplan är Billiga dagen, Lördagsskoj, Söndagsutspel, Tokiga tisdagen med dagbingoextra samt Onsdagsspel.
Dock är det allt fler som upptäcker fördelarna med att spela bingo på nätet, vilket har ökat intresset för bingo, men sänkt intresset för bingohallar. En del beklagar utvecklingen, andra jublar över den. Framför allt de nya grupper av spelare som inte kände de hade tid att ta sig till en hall tidigare.
Vill du veta mer om bingo spel på nätet kan du börja på www.bingospelare.se.

Related posts:

  1. För dig som älskar bingo online
  2. Svenska bingosajter
  3. Private: Vad kan man vinna när man spelar bingo?
  4. Spela bingo
  5. Bingo