Ta en hel shoppingvecka i Köpenhamn

Ta en hel shoppingvecka i Köpenhamn
Om du ska hinna med att njuta av all den shopping som Köpenhamn erbjuder, så kan du nog behöva en hel vecka.

Måndag till tisdag: Ströget
Ströget är en av världens längsta affärsgator. Det är inget du betar av på en eftermiddag om du är en seriös shoppare. Här hittar du alla de större kedjorna och märkesbutikerna. Här finns också en hel del små lokala och kuriösa butiker samt det stora shoppingcentret Illium.

Onsdag: Strögets tvärgator
I ärlighetens namn bör du lägga tre dagar bara på Ströget. För om du bara tar huvudgatan missar du en massa spännande och originella butiker. Titta in på varenda tvärgata du passerar, och du kommer garanterat att hitta mycket spännande shopping. Och då har vi inte ens tagit med parallellgatorna.

Torsdag: Kongens Nytorv och Magasin du Nord
Du befinner dig vid Strögets ena slutstation. Här kan du dels handla i små butiker runt Kongens Nytorv eller i det 7 våning stora Magasin du Nord. Massor av butiker.

Fredag: Fisketorvet
En bit norrut från centrum hittar du det relativt nya shoppingcentret Fisketorvet. Det är ett väldigt stort center med parkering på taket och massor av butiker, restauranger och biografer.

Lördag: Langelinien
Endast ett stenkast från Lilla sjöjungfrun hittar du Langelinien med outletbutiker med många fina märken.

Söndag: Vilodag
Du har shoppat veckan lång och bör ta en dag då du bara strosar runt och tar det lugnt eller tar igen dig på hotellrummet.

Och på tal om hotellrum så måste du skaffa dig ett bra sådant att förvara alla dina fynd i. Om du går in på hotell-köpenhamn.se så kan du använda deras sökmotor att hitta ditt perfekta boende. Genom ett detaljerat sökfilter kan du ange dina önskemål och sedan välja av de som lever upp till dem. läs mer om flyg i köpenhamn här.

Related posts:

  1. Kompletta guiden till Köpenhamn