teckna ett nytt elavtal

Billig-el.org

Är du intresserad av att teckna ett nytt elavtal? Det finns nämligen en stor anledning att tro att du i dagsläget betalar onödigt höga elkostnader. På den svenska informationssajten Billig-el.org kan du få hjälp med att teckna ett nytt avtal.

Billig-el.org är en tämligen nylanserad informationssajt vars uttalade syfte är att hitta ett billigare elavtal åt dig. På sajten finns en mycket smidig jämförelsetjänst som du kan använda dig av. Du fyller bara i inom vilket postnummerområde som du bor.

Sedan letar www.billig-el.org, i samarbete med Insplanet, fram de bästa alternativen åt dig. Du kan också välja att kryssa i ifall du bara vill att jämförelsetjänsten ska leta fram miljöavtal. När du tecknar ett nytt elavtal är det mycket viktigt att du gör ett aktivt val.

På så vis slipper du att betala ett onödigt dyrt tillsvidarepris. De avtalstyper på marknaden som du kan välja mellan är fast respektive rörligt avtal. Väljer du ett fast avtal så betalar du alltid samma pris per kilowattimme.

Det rörliga avtalet varierar i förhållande till utvecklingen på den nordiska elbörsen NordPool. Detta innebär att priset kan stiga ganska rejält under årets kallaste månader. Har man en bra marginal i hushållsbudgeten så är det dock billigare i längden att satsa på ett rörligt avtal.

Billig-el.org ger dig också många bra tips på hur du kan sänka din elförbrukning. Den tjänst och de råd och tips som Billig el erbjuder är helt gratis för dig att ta del av. Billig-el.org gör allt vad de kan för att du ska kunna sänka dina elkostnader.

Related posts:

  1. Jämföra elavtal
  2. Billigt elbolag