That’s poker baby


Poker – som de flesta områden – har sina hjältar. Och ibland uppstår det bevingade ord som hjältarna utbrister under sina stordåd. Scotty Nguyen är en sådan hjälte för poker.
Thuan “Scotty” Nguyen – med smeknamnen “The Train” och “The Prince of Poker” föddes 1962 i Nha Trang i Vietnam. Han är dock amerikan numer och tillhör en av de mest framgångrika pokerspelarna i världen. Under åren 2000 till 2004 fick han topplaceringar i mer än 100 pokertävlingar. Han vann World Series of Poker 1998 och har totalt 4 fyra WSOP-armband idag.
Han har för vana att utbrista känslosamma saker när han spelar och hörs ofta säga “baby” och “yeah baby” under sina pokermatcher. Framförallt har han skapat ett bevingat ord när han fick en fråga angående extremt dåliga förutsättningar som han ändå valde att spela på: “That’s poker baby”. En fras som fastnat och numer används likt “When the tough gets going the going gets tough”.
Nguyen har även haft stora framgångar i World Poker Tour och är en av de endast fyra spelare i världen som både huvudtävlingen i både WSOP och WPT. Scotty Nguyens totala livevinster i turneringar är uppe i över $10 700 000.
Vill du nå ditt Scotty Nguyen är i pokervärlden så är det bara att kavla upp armarna och börja jobba. Det ligger timmar av övning och studier av spelstrategier bakom en framgångsrik pokerspelare. Men om du går in på www.pokerbonusarna.se får du tips och kunskap på vägen.

Related posts:

  1. Kompletta portalen för poker online
  2. Sajten för dig som älskar poker
  3. Poker bonus på nätet
  4. Hur du vinner i poker
  5. Olika sätt att förbättra dina möjligheter till vinst i poker