Vad du inte vill se efter en arbetsam dag

Vad du inte vill se efter en arbetsam dag
Du har säkert haft dessa arbetsamma dagar. Om du har ett sådant yrke kanske varje dag är en arbetsam dag. Långa dagar där allt händer i ett och det är snarare vanligt än ovanligt att du får jobba över. Kanske har du även påfrestande arbetsuppgifter som tar på dina krafter både mentalt och fysiskt. Det du då inte vill se när du kommer hem är din lägenhet stökig, eftersom du helt enkelt inte hann eller orkade städa dagen innan – eller dagen innan dess. Kanske hade du kraft nog att trycka ner all disk i ena diskhon – så att det åtminstone inte såg ut som lika mycket disk. Men du vet att den ligger där och väntar på dig. Och papperskorgarna var fulla för så länge sedan att du den senaste veckan bara försökt stapla nya saker på den redan hårt packade klump som är korgarnas innehåll. Och under soffor och möbler har dammråttorna blivit så stora att katten låst in sig på toaletten och ligger och darrar i ett hörn. Och när du kommer hem från jobbet hade du helst bara velat göra en kopp choklad, krypa ihop till en boll i soffa framför tv:n och inte finnas i denna värld på ett par timmar. Men så ser verkligheten inte ut. Din lägenhet kräver din omedelbara uppmärksamhet. Läget är ohållbart, men du har helt enkelt vare sig tid eller energi att ta i tu med det. Du behöver helt enkelt hjälp hemma. Och hjälp hemma är i detta sammanhang inte bara vad du behöver utan vem du behöver.

Hjälp Hemma är ett städföretag som specialiserat sig på att hemstädning stockholm.
Sedan regeringen införde skatteavdrag för städning i hemmet har detta blivit allt vanligare. Hjälp Hemma är ett Stockholmsbaserat städbolag som sätter stolthet i att se till att ditt hem är rent medan du känner dig både trygg och utvilad.
Hos Hjälp Hemma får du samma städare som kommer hem till dig – en gång i veckan eller så ofta du önskar. Personalen är utbildad och jobbar under kollektivavtal med veckostädning.

No related posts.